fbpx

Visning av hus i Mölle sön 30 juni & 7 juli 12-14

Klicka här för att kontakta mäklaren

Upplev Drömmen i Mölle: Moderna Stenhus med Naturnära Livsstil

Mölle, beläget längst ut på Kullahalvön, erbjuder en unik kombination av historia och naturupplevelser. Denna pittoreska ort, med anor från 1600-talet, har utvecklats från ett fiskeläge till en attraktiv plats för de som söker en aktiv och hållbar livsstil. Nu finns möjligheten att bli en del av detta idylliska samhälle genom förvärv av ett modernt stenhus som förenar elegans med funktion och hållbarhet.

Upptäck Mölle: En Skattkista av Natur och Kultur

Mölle är mer än bara en plats; det är en upplevelse. Omringad av Kullabergs majestätiska klippor, grönskande skogar och det öppna havets outgrundliga skönhet, erbjuder Mölle en närmast orörd miljö för den äventyrlige. Från utmanande klättring på Kullabergs klippor, spännande mountainbikeleder till surf i Möllevågen, uppmuntrar Mölle till en aktiv livsstil i harmoni med naturen.

För den som väljer att bosätta sig här öppnas dörren till en värld där balansen mellan arbete och fritid inte bara är möjlig, utan en integrerad del av vardagen. De nybyggda stenhusen i Mölle är inte bara bostäder, de är en del av en större vision om ett liv där närheten till naturen spelar en central roll.

Moderna Stenhus: En Förenande Kraft Mellan Tradition och Framtid

Varje hus i denna exklusiva samling har utformats med en djup respekt för Mölles historiska arv och en blick mot framtiden. Den skiffertäckta entrén och den privata uteplatsen mot söder bjuder in ljuset och värmen, samtidigt som de erbjuder en avskild plats för avkoppling och umgänge. De ljusa och öppna utrymmena i entrén leder in till en välplanerad bostad som förenar estetik med funktion.

Köket och matplatsen, med sin utsikt över den omgivande naturen, blir hemmets hjärta där vardagstillfällen förenas. Sovrum och allrum på övervåningen erbjuder inte bara komfort utan även betagande utsikter mot Kullaberg och omgivningarna, vilket förstärker känslan av att bo mitt i naturen. Flexibiliteten i rumsfördelningen möjliggör en personlig anpassning som passar varje familjs unika behov och livsstil.

Stenhusens konstruktion med ytterväggar av lättbetong är inte bara ett arkitektoniskt val utan också ett miljömässigt och funktionellt. Lättbetongens egenskaper, med sin förmåga att lagra värme, innebär att dessa hem är energieffektiva, håller värmen under vintern och svalkan under sommaren. Detta skapar ett inomhusklimat som är behagligt året om, vilket är avgörande för att skapa en känsla av hemtrevnad och välbefinnande.

Ett Hem som Står sig genom Tiderna

Det är inte bara de funktionella och estetiska egenskaperna som gör dessa stenhus till ett eftertraktat boende. Det är även kvaliteten och hållbarheten i varje valt material och varje genomfört arbetsmoment. Väggarna i stenmaterial ger inte bara husen en slät och lättunderhållen insida utan också en fasad som tack vare den armerade putsen bibehåller sin skönhet och styrka år efter år.

Ett hem från Haaks Stenhus är designat för att hålla länge. Varje steg i byggprocessen, från materialval till konstruktionsmetoder, har genomförts med största omsorg och noggrannhet för att säkerställa att varje hem inte bara möter dagens behov utan även framtidens utmaningar.

Lev Livet till Fullest i Mölle

Att bosätta sig i Mölle är att välja en livsstil där vardagen är i harmoni med naturen, där äventyr och avkoppling finns just utanför dörren. Dessa moderna stenhus erbjuder inte bara ett boende utan en plats där livet kan blomstra, där varje dag erbjuder nya möjligheter att utforska, uppleva och njuta av allt det vackra som Mölle och dess omgivningar har att erbjuda.

För de som drömmer om ett hem som kombinerar modern komfort med naturens oföränderliga skönhet, där historiens vingslag möter morgondagens visioner, är Mölle och dess stenhus en destination som inte bara representerar en plats att leva på utan ett sätt att leva. Här, i hjärtat av Kullahalvön, är det möjligt att skapa ett hem som för evigt kommer att vara en källa till glädje, inspiration och välbefinnande.

Haaks Stenhus: Skapar Drömboenden Sedan 1990

Sedan starten 1990 har Haaks Stenhus, ett familjeägt företag grundat av Per Haak, varit i framkant när det gäller att bygga unika, arkitektritade och sunda stenhus. Med hundratals projekt bakom sig, från enbostadshus till bostadsrätter och specialprojekt som församlingshem och trygghetsboende, har vi samlat på oss en bred erfarenhet som gör oss till en pålitlig partner i skapandet av ditt framtida hem.

En Tradition av Kvalitet och Innovation

Vår långa erfarenhet har lärt oss vikten av flexibilitet och anpassning. Oavsett om det gäller ett enskilt enbostadshus, ett grupphusområde eller specialbyggnader som LSS-boenden, tillämpar vi samma genomtänkta byggsystem. Detta tillvägagångssätt garanterar inte bara kostnadseffektivitet och minimalt underhåll utan även en lång livslängd, god värdestegring och låga driftskostnader för ditt hem.

Vår användning av beprövade, naturliga och sunda byggmaterial är en central del av vår filosofi. Ett sunt inomhusklimat och låg energiåtgång är grundläggande för oss, vilket reflekteras i varje hem vi bygger. Vi är övertygade om att hälsa, hållbarhet och estetik går hand i hand.

Skapa Ditt Drömboende med Haaks Stenhus

På Haaks Stenhus är vi medvetna om att skapa ett hem är en mycket personlig resa. Därför erbjuder vi flexibla lösningar som tillgodoser just dina önskemål och behov. Oavsett om du önskar en materialleverans, ett stomrest hus eller en totalentreprenad, står vi redo att anpassa våra tjänster för att förverkliga ditt drömprojekt.

Färdigställandegraden bestämmer du själv, vilket ger dig frihet att anpassa ditt projekt efter din budget och dina önskemål. Vårt mål är att erbjuda dig ett unikt, sunt och personligt utformat boende av hög kvalitet, med stor variation och till ett bra pris.

Personlig Service och Hantverksskicklighet

Det som särskiljer Haaks Stenhus är vår djupa förståelse för och engagemang i varje projekt. Vi bygger inte bara hus – vi skapar boenden. Genom att alltid utgå ifrån kundens önskemål och tomtens unika förutsättningar, säkerställer vi att varje hem vi bygger är lika unikt som dess ägare.

Vi värnar om kvalitet och känsla ner till minsta detalj, vilket återspeglas i vår personliga service och det hantverksmässiga utförandet av våra hus. Genom att välja Haaks Stenhus som partner i ditt byggprojekt, kan du vara säker på att ditt framtida hem blir precis så som du har drömt om – ett sant drömboende.

Välkommen att kontakta Bjurfors, fastighetsmäklare  för mer information.

 

 

Klicka på bilden för att läsa broschyren om Mölle