fbpx

Mölle ligger längst ut på Kullahalvön och var från början ett fiskeläge med anor från 1600-talet. Den som bor i Mölle har nära till natur och aktiviteter och har lätt att hålla en aktiv livsstil. Här finns till exempel Kullabergs klippor att ta sig an, mountainbikebackar och Möllevågen är välkänd bland surfarna. Du har nu möjligheten att förvärva ett modernt stenhus mitt i Mölle, brevid stationen och Krukmakeriet några minuters promenad från hamnen.

För att framhäva de 11 st individuella bostäderna har samtliga hus en tydlig entré klädd i skiffer och en privat solig uteplats mot trädgården i söder. Redan i den ljusa entrén får man känslan av att huset är modernt och välplanerat. Bostaden har en generös matplats och kök med utsikt. Från sovrum och allrum på andra våningen har du utblickar mot söder och Kullaberg. Både entréplanet och ovanvåningen medger flexibilitet till ett antal variationer på rumsfördelning inom grundvolymen.

Stenhusen är byggda med ytterväggar av lättbetong. Lättbetong är ett material med stor värmetröghet, dvs. förmåga att i sig själv lagra värme. Det innebär att ditt drömhus håller värmen inne på vintern och stänger den ute på sommaren. Inomhusklimatet blir alltså jämnt och behagligt hela dygnet, året runt. Ett drömhus ska inte bara vara sunt, miljövänligt och naturligt, det ska också vara snyggt. Med väggar i stenmaterial får du dels en slät insida som är enkel att ytbehandla och underhålla och en fasadyta, som tack vare den armerade putsen står sig år efter år.

Ett hus från Haaks Stenhus ska hålla länge. Därför är alla moment och material noga genomtänkta.

Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om området och husen.

Haaks Stenhus växel
0431- 443880

Peter Hallqvist, säljare 
0709 20 70 80

Mölle Hamnallé 4

Prislista

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Broschyr

Broschyr Mölle

H961

H965

H970

H962

H966

FÖRRÅD-& MILJÖHUS

H963, H968, H971

H967

Nedladdningsbara planlösningar i PDF-format

H961

H962

H963,H968 &H971

H964

H964

H969

Intresseanmälan
Anmäl ditt intresse så kontaktar vi dig.