fbpx

Alla radhus är slutsålda och byggnation pågår.

Haaks stenhus bygger tio radhus i en bostadsrättsförening på området Granlunda i Trelleborg. Området finns på Östervång i norra Trelleborg mellan Liljeborgsgatan och Korngatan i söder och upp till korsningen Vindarnas väg och Östervångsvägen i norr. Området gränsar till öppna landskap och till befintlig bebyggelse. Vångavallen och Östervångsparken finns inom promenadavstånd.

Radhusen placeras förskjutna i förhållande till varandra, vilket innebär att varje bostad får en privat entré som är placerad mot öster och en privat trädgård mot väster.De förskjutna huskropparna skapar även ett spännande gaturum. Byggnaderna är alla putsade i en ljusare kulör och vid entrén målas en del av fasaden i en individuell kulör.

Bostaden har en area som är ca 116 kvm fördelat på två plan. På entréplan finns wc/d och tvättutrymme. Här finns även kök, matplats och samvaro i en öppen planlösning. På plan 2 finns tre sovrum, ett allrum och en toalett med dusch.Toalett med dusch och även wc/d är helkaklade. I entré och tvättstuga finns klinkergolv. Övriga golv är ekparkett. På framsidan som har morgonsol finns plats för en sittgrupp där man kan avnjuta sitt morgonkaffe. Här finns även möjlighet att parkera både cyklar och bil.

 

Planlösning, Entréplan
Planlösning, Plan 2

Situationsplan