fbpx

Vi bygger vackra och moderna stenhus

Haaks Stenhus bygger moderna stenhus och vi kan fullt ut anpassa dessa gentemot kundens önskemål, krav och behov. Vi har vana av att bygga villor i enplan, en 1.5-plan, 2-plan samt suterräng. Utöver detta så bygger vi även grupphus samt bostadsrätter.

Haaks moderna stenhus är miljövänliga då vi endast använder oss av naturliga material i samband med byggnationen. Väggarna är tillverkade i lättbetong. Ett material som framställs genom att blanda kalk, vatten och sand. Det har använts sedan 1920-talet – men nu är det återigen dags att se fördelarna med detta material. Dels så innebär det att du får ett energisnålt hus där värmen stannar inomhus som en följd av lättbetongens överlägsna isolerförmåga. Dels så får du ett sunt inomhusklimat där luften cirkulerar och där ingen risk för allergier finns.

Som ytterligare en fördel så får du ett vackert hus – både på in- och utsida. Fasaden är av armerad puts där du som beställare har all möjlighet att påverka gällande exempelvis färg och struktur. Väggarnas   insida blir släta och lätta att både underhålla och – vid behov renovera.

Du bestämmer hus ditt moderna stenhus ska se ut

Som beställare är det du som bestämmer hur ditt hus ska se ut. Vi är med dig längs hela vägen och vi kan erbjuda dig professionell hjälp av både arkitekt och av inredare och köksdesigners. Haaks Stenhus hjälper dig även med all myndighetskontakt och vi kan – tack vare vår erfarenhet – hjälpa dig att planera husets utifrån exempelvis väderstreck och andra viktiga detaljer.

Bygga stenhus – varierande kostnadvackra moderna stenhus

Kostnaden för att bygga ett stenhus är något som påverkas av många olika faktorer. Vilken storlek vill du ha, ska det vara 1-plan, 2-plan eller kanske ett hus i suterräng? Har du speciella önskemål vad gäller materialval i kök och badrum eller kanske en tydlig plan om någon annan interiör lösning?

Kostnaden varierar, men en sak står klar: Haaks Stenhus arbetar alltid efter att hitta det bästa möjliga priset och vi håller oss till detta så länge det inte dyker upp andra önskemål. Ta gärna kontakt med oss och boka ett initialt möte. Där och då kan vi ge ett ungefärlig pris utifrån de önskemål du har.

Vackra stenhus som håller länge

Bygger man ett stenhus så får man ett hus som håller länge och där man heller inte behöver underhålla på samma sätt som vid exempelvis ett trähus. Energiförbrukningen blir lägre som en följd av den utmärkta isoleringen och i och med detta så handlar det om en investering som hela tiden betalar av sig.

Vi bygger vackra, moderna stenhus som håller länge och som du som kund fullt ut kan anpassa efter din personliga smak. Haaks Stenhus har verktygen som förverkligar dina drömmar. Kontakta oss idag så ser vi hur vi gör verklighet av dessa drömmar på bästa sätt. Välkommen till oss!

Huvudkontor

ÄNGELHOLM, HUVUDKONTOR

Telefon: 0431-44 38 80
E-post: info@haaksstenhus.se

Besöksadress:
Runde Torn
Nybrovägen 1
Ängelholm

Postadress:
Box 1249
262 23 Ängelholm

Öppettider: 
måndag till fredag 7,30-16,30
Lunchstängt 12-13

Huvudkontor

Malmö

MALMÖ

Telefon: 0431-44 38 80
E-post: info@haaksstenhus.se

Besöksadress:
Hanögatan 11
Malmö

Postadress:
Box 1249
262 23 Ängelholm

Öppettider:
Efter överenskommelse