fbpx

Låt oss bygga ditt stenhus i Varberg

Varför bygga ett stenhus i Varberg? Av den enkla anledningen att ett stenhus är ett lågenergihus där du som beställare kan göra otroligt stora besparingar både vad gäller uppvärmning och energi. Åtminstone om du anlitar oss på Haaks Stenhus. Vi bygger stenhus i alla möjliga storlekar och enligt kundernas önskemål gällande arkitektur och interiör design.

Haaks Stenhus har lång vana och erfarenhet av stenhus och vi kan dessutom erbjuda mer personliga lösningar som ett led i att vi har arkitekter, designers och inredare i vårt team. Du som beställare kan på ett tydligare sätt nå dina drömmars hus genom att ta hjälp av oss. Ett hus som blir vackert, som ger dig lägre energikostnader och som verkligen säger något som dig själv och din egen stil och smak.

Vi hjälper dig från start till mål och vi kan bistå dig med all kontakt som behöver tas med myndigheter vad gäller bygglov, startbesked, möten och slutbesiktning. Med Haaks Stenhus får du en trygg och säker resa hela vägen från det första spadtaget fram till dess att du flyttar in i det nya huset i Varberg.

Vi använder naturliga materialstenhus varberg

Vi bygger med lättbetong och vi använder oss även i övrigt av naturliga material – golv av trä, klinker och kakel i badrum och kök exempelvis. Det gör vi dels då naturliga material har en längre hållbarhet. Dels också som en följd av att miljöpåverkan blir mindre.

Lättbetong har en överlägsen förmåga att isolera och det är också den stora förklaringen till varför våra stenhus ger dig en lägre energikostnad. Värmen stängs inne och den kalla luften stannar utomhus. Det motsatta scenariot syns under sommaren då du får ett behagligt och svalt inomhusklimat som en följd av att värmen stannar utomhus. Lättbetong ger dessutom effektiv montering då det är följsamt och lätt att arbeta med.

Dina önskemål i centrum

Vårt mål är att du ska få ett hus som du ser dig själv leva resten av ditt liv i. Huset ska anpassas efter dina behov, din smak och dina önskemål och idéer. Vi har både arkitekter, inredare och designers i vårt team och vi älskar att gå ner på riktig detaljnivå i samband med att ett nytt hus planeras.

Tillsammans skapar vi det stenhus du alltid drömt om i Varberg – både exteriört och interiört. Välkommen till Haaks Stenhus!

Huvudkontor

ÄNGELHOLM, HUVUDKONTOR

Telefon: 0431-44 38 80
E-post: info@haaksstenhus.se

Besöksadress:
Runde Torn
Nybrovägen 1
Ängelholm

Postadress:
Box 1249
262 23 Ängelholm

Öppettider: 
måndag till fredag 7,30-16,30
Lunchstängt 12-13

Huvudkontor

Malmö

MALMÖ

Telefon: 0431-44 38 80
E-post: info@haaksstenhus.se

Besöksadress:
Hanögatan 11
Malmö

Postadress:
Box 1249
262 23 Ängelholm

Öppettider:
Efter överenskommelse