fbpx

Vill du bygga stenhus i Höllviken?

Haaks Stenhus är experter på stenhus och vi bygger både enplansvillor, hus i 2- och 1.5-plan samt grupphus och villor i suterräng. Vi arbetar alltid med kunden i fokus och vill du bygga ett stenhus i Höllviken genom att anlita oss så kommer dina önskemål att ligga till grund för hur vi arbetar.

Dina idéer, dina önskemål, din personliga stil och smak kommer att få fritt spelrum och detta kan också förverkligas tack vare att vi kan erbjuda hjälp från både inredare, designers och av arkitekter. Haaks Stenhus kan göra det omöjliga möjligt och vi kan hjälpa dig att skapa exakt det hus du alltid drömt om.

Stora fördelar med stenhus stenhus höllviken

Varför stenhus då? Varför ska du välja att bygga ett sådant hus snarare än ett hus i trä eller i något annat material? Låt oss räkna upp några fördelar som finns i att välja stenhus som byggts av oss på Haaks Stenhus.

  • Naturligt material. Vi arbetar med naturliga material – lättbetong i synnerhet – och det sliter mindre på miljön. Dessutom så ger det en lång livslängd och mindre underhåll. Ett stenhus från Haaks Stenhus är, helt enkelt, behagligt att bo i.
  • Utmärkt isolering. Lättbetong har överlägsen isolerförmåga. På sikt så handlar detta om en ren investering som lönar sig från dag ett. Du kan sänka dina energikostnader rejält då den varma luften stannar inomhus och den kalla effektivt stängs ute. Inomhusklimatet blir behagligt och luften du andas är sund och fräsch. Ett stenhus byggt av oss är även skönt under de varmaste sommardagarna i Höllviken. På samma sätt som värmen stannar inomhus vintertid så stängs den ute under sommaren – du får en sval och skön bostad även om termometern visar på +25 C.
  • Vackra, unika bostäder. Våra stenhus är vackra och vi arbetar alltid med att få dem att smälta in i omgivningen. Utifrån naturen så kan vi anpassa husets placering i syfte att maximera solljus och ge dig en bättre livskvalitet genom detta. Detsamma gäller för vind och för blåst. Ditt hus ska synas, men det ska inte ta över hela omgivningen. Det måste finnas ett samspel med naturen.

Där hade vi några fördelar med stenhus och några starka argument till varför du ska anlita oss på Haaks Stenhus. Vi ser fram emot en kontakt med dig där du kan berätta om hur ditt drömhus ser ut. Vi kan hjälpa dig att göra drömmen till verklighet.

Huvudkontor

ÄNGELHOLM, HUVUDKONTOR

Telefon: 0431-44 38 80
E-post: info@haaksstenhus.se

Besöksadress:
Runde Torn
Nybrovägen 1
Ängelholm

Postadress:
Box 1249
262 23 Ängelholm

Öppettider: 
måndag till fredag 7,30-16,30
Lunchstängt 12-13

Huvudkontor

Malmö

MALMÖ

Telefon: 0431-44 38 80
E-post: info@haaksstenhus.se

Besöksadress:
Hanögatan 11
Malmö

Postadress:
Box 1249
262 23 Ängelholm

Öppettider:
Efter överenskommelse