fbpx

Vi bygger stenhus i Halland

Haaks Stenhus är ett familjeägt företag och vi har specialiserat oss på stenhus i alla former. Vi har sedan starten 1990 profilerat oss som en kompetent leverantör av specialbyggda stenhus och vi kan idag visa upp hus i allt från enplansvillor, villor i tvåplan, 1.5-plans-hus och villor i suterräng. Utöver detta så bygger vi även grupphus och bostadsrätter.

Vi använder oss alltid av samma byggsystem. Fördelen med det är att det är kostnadseffektivt, att det går fort, att det ger lägre driftkostnader samt att underhållet blir minimalt.

Vi utgår alltid från kunden önskemål och behov. Vi har erfarenheten, kunskapen och verktygen att skapa ditt drömhus – oavsett hur detta ser ut. Vårt team har arbetat tillsammans länge och allt från arkitekter, inredare, designers, byggare och snickare kan leverera en färdig produkt utifrån de önskemål du som kund har. Vi sitter gärna ned tillsammans med dig och tittar på de bilder och den inspiration du har med dig och kan utifrån detta sammanställa de ritningar som ligger till grund för det boende du alltid drömt om. Vi skapar ett boende för livet och inte bara hus.

Naturliga material ger lågenergihusstenhus halland

Vi använder oss av naturliga material då vi bygger våra stenhus. Lättbetong – kalk, sten och vatten som blandas – har använts sedan 1920-talet och det är ett material som står pall för alla tänkbara väder. Ska du bygga ett hus i Halland så måste detta anpassas efter rådande väderlek och här är våra stenhus den bästa lösningen.

Lättbetong är även ett material med en överlägsen förmåga att isolera. Värmen stannar inomhus, kylan hålls effektivt ute – din energiförbrukning blir, som en följd av detta, betydligt lägre. Haaks Stenhus gör energieffektiva hus som har en minimal påverkan på vår miljö. Det ligger rätt i tiden och det är något som vi är stolta över att erbjuda. Luften och inomhusklimatet i ett stenhus byggt av oss blir frisk och sund och det finns ingen risk för exempelvis vissa allergier.

Vi bygger hus för framtiden

Våra hus byggs även för framtida generationer. Vi jobbar aktivt med att bygga hållbara hus som kommer att stå kvar även långt in i framtiden. Underhållet blir minimalt och då det sker så krävs ingen större ansträngning.

Väggarna inomhus är släta och enkla att exempelvis sätta tapet på och fasaden är tillverkad i armerad puts; något som dels är vackert och hållbart och dels även väldigt enkelt att underhålla. Vi vill skapa hus som är mer än bara hus – det är ett boende som våra kunder ska kunna leva resten av sina liv i.

Kontakta oss och berätta mer om hur vi kan hjälpa dig att bygga ditt stenhus i Halland. Du har drömmarna, vi har verktygen och kunskapen för att förverkliga dessa. Välkommen till Haaks Stenhus.

Huvudkontor

ÄNGELHOLM, HUVUDKONTOR

Telefon: 0431-44 38 80
E-post: info@haaksstenhus.se

Besöksadress:
Runde Torn
Nybrovägen 1
Ängelholm

Postadress:
Box 1249
262 23 Ängelholm

Öppettider: 
måndag till fredag 7,30-16,30
Lunchstängt 12-13

Huvudkontor

Malmö

MALMÖ

Telefon: 0431-44 38 80
E-post: info@haaksstenhus.se

Besöksadress:
Hanögatan 11
Malmö

Postadress:
Box 1249
262 23 Ängelholm

Öppettider:
Efter överenskommelse