fbpx

Familjeägda Haaks Stenhus, grundades 1990 av Per Haak. Vi har sedan dess byggt hundratals arkitektritade och unika sunda stenhus. Vi har en bred erfarenhet av att bygga enskilda enbostadshus, grupphusområde, bostadsrätter. Men vi har under dessa år även byggt  församlingshem/kontor, trygghetsboende, och LSS-boende. Vi har idag vårt huvudkontor i Ängelholm men vi har även ett kontor i Malmö.

Sedan år 2005 är Ramlösa Bygg AB en del av vår koncern. Ramlösa Bygg är vårt produktionsbolag, det är alltså de som bygger våra hus och även vår projektavdelning ingår i Ramlösa Bygg.  För att ytterligare säkerställa kvaliteten i våra hus förvärvades Emil Villa och Element år 2007. Emil Villa och Element tillverkar alla våra takstolar och bärande innerväggar i trä. Vi är även stolta över att Örementhus AB är en del av vår koncern sedan år 2007.

År 2010 blev vi Årets företag i Ängelholms kommun med motiveringen:
”Haaks Stenhus – Med grunden i skånska byggtraditioner har Haaks Stenhus, med stor variation och flexibilitet, sedan starten 1990 byggt personliga stenhus för att skapa kundernas drömhem. Med sin satsning på att utveckla passivhus i lättbetong har bolaget framgångsrikt utmanat konventionerna i en annars konservativ bransch och blivit ett välrenommerat varumärke som sätter Ängelholm på kartan.”

Vi är stolta och glada över att ha fått detta pris.