fbpx

SLUTSÅLT!

Havsbaden är ett av Ängelholms äldre områden, I havsbaden finns sommarstugor från 1900-talets början men även nybyggda villor. Vägarna är på sommaren fyllda av glada semesterfirare och badgäster, detta med anledning av närheten till stranden. I havsbaden bor du med gångavstånd till både stranden och Ängelholms centrum. Du bor med kronoskogen och dess vackra natur som granne. Havsbaden utökas nu med Parallelltrapetsen som blir Ängelholms nya bostadsområde. Här kommer att uppföras kedjehus, friliggande villor samt även en förskola. Haaks Stenhus erbjuder sex kedjehus med en modern karaktär vid infarten till Parallelltrapetsen.

Husen är utformade som kedjehus i två plan i en modern stil. Byggnaderna är sammanbyggda med garage alternativt carport eller med enbart biluppställningsplats. Till varje hus hör ett förråd.

Det finns två olika hustyper att välja mellan en mindre hustyp som är 132 kvm och en större som är 159 kvm. Båda hustyperna passar på alla tomterna, valet är ditt.

Kök och matplats är placerade mot gatan med möjlighet till uteplats i morgonsol. Vardagsrummen vänder sig mot trädgården med uteplats i eftermiddagssol och kvällssol. Båda husvarianterna har rymliga badrum på båda våningsplanen samt separata tvättstuga/grovkök. I trappan upp till plan 2 finns ett stort fönsterparti som förser båda våningsplanen med ljus. På plan 2 finns ett ljust och rymligt allrum samt 4 st sovrum.

Husens placering innebär att man kan gå runt husen, något som annars inte brukar vara möjligt vid kedjehus.

Husen är byggda av 300 mm lättbetong som putsas på utsidan och målas i en grå kulör.

Förråden byggs med trästomme och bekläs med liggande panel i en ljusare kulör.

Det finns gott om förvaring i husen, båda hustyperna har förråd under trappan och det finns garderober i alla sovrummen. Dessutom finns förrådet i trädgården.

Stora fönster skapar kontakt med naturen och  i allrummet blir detta mer påtagligt då fönsterna är placerade extra långt ut i fasadlivet. Detta skapar en härlig känsla inomhus samtidigt som det bidrar till byggnadens moderna uttryck. På övervåningen finns franska balkonger som släpper in mycket ljus men som även kan öppnas på sommaren för att släppa in naturens och havets dofter.

Det finns stora möjligheter för personliga planlösningar enligt ett separat tillvalsprospekt.

kontaktformulär