fbpx

Vi är ekologiska hustillverkare

Vi vet att det idag finns en större medvetenhet kring miljön hos gemene man. Ett större fokus ligger på att bidra till en bättre miljö och kan man genom att bygga på ett mer ekologiskt och hållbart sätt så finns det många fördelar. Det här rimmar väl med den filosofi som genomsyrar Haaks Stenhus. Vi vill bygga hållbara, vackra och personliga – utifrån kundens specifika önskemål – hus som bidrar till en bättre miljö och värld.

Vi är en av de få ekologiska hustillverkare som finns och därför så är vi också ett bra val för dig som står inför att bygga hus och vill välja ett sådant som har minimal åverkan på vår miljö och på vår natur.

Välj oss för att bygga ditt ekologiska hus

Vi bygger enbart med naturmaterial. Det innebär att vi använder oss av lättbetong – ett material som använts sedan 1920-tal. Lättbetong framställs genom att man blandar sand vatten och kalk och det ger ett färdigt resultat som är extremt hållbart, som minimerar energiförbrukningen som en följd av exceptionell isolerförmåga och som dessutom är formbart och lätt att jobba med. Det ger effektiva projekt där vi snabbare kan gå från idé till färdig lösning och sedermera inflyttning för dig som kund.

Fasaden på ett hus byggt av oss består av armerad puts och insidan av väggen blir slät och enkel att både renovera och underhålla  om behov finns. Tack vare lättbetongens utmärka isolering så stannar värmen inomhus samtidigt som den kalla luften stängs ute: energiförbrukningen blir därmed lägre.

Vi hjälper dig att hitta den stil du vill ha ekologiska hustillverkare

Den interiöra designen ger ett stort svängrum för dig som beställare. Vi arbetar även där uteslutande med naturligt material – trä för golven, kakel och klinker i exempelvis kök och badrum där väta och fukt finns. Du som kund bestämmer hur inredningen ska se ut och vilka olika val som ligger närmast din personliga stil och smak.

Behöver du hjälp att hitta inspiration så har vi både arkitekter, inredare och designers som står redo att bistå dig med idéer och förslag. Vid ett initialt möte så ser vi gärna att du tar med dig så mycket inspiration som möjligt – bilder, texter, filmklipp – som visar på hur dina drömmar ser ut. Genom detta kan vi sedan tillsammans hitta en lösning som passar dig, din smak och den budget du har att jobba med.

Huvudkontor

ÄNGELHOLM, HUVUDKONTOR

Telefon: 0431-44 38 80
E-post: info@haaksstenhus.se

Besöksadress:
Runde Torn
Nybrovägen 1
Ängelholm

Postadress:
Box 1249
262 23 Ängelholm

Öppettider: 
måndag till fredag 7,30-16,30
Lunchstängt 12-13

Huvudkontor

Malmö

MALMÖ

Telefon: 0431-44 38 80
E-post: info@haaksstenhus.se

Besöksadress:
Hanögatan 11
Malmö

Postadress:
Box 1249
262 23 Ängelholm

Öppettider:
Efter överenskommelse