fbpx

Vi hjälper dig att bygga hus i Skåne

Att bygga ett hus från grunden innebär att man på egen hand kan bestämma utseende, funktioner och design. Man får en möjlighet att skräddarsy ett hus utifrån sin egen smak och utifrån sina egna behov. Haaks Stenhus har ett unikt upplägg då det kommer till att bygga hus och vi erbjuder våra tjänster över hela södra Sverige – Skåne, Halland, Småland, Blekinge och så vidare.

Väljer du att låta oss bygga ditt hus så är vi med dig längs hela resan. Vi har arkitekter i vårt team som står redo att hjälpa dig att nå dina mål gällande själva designen. Utöver detta så kan vi erbjuda dig expertisen från våra inredare och från våra köksdesigners gällande husets interiöra lösningar. Haaks Stenhus hjälper dig även med att myndighetskontakt – bygglovsansökan samt start- och slutbesked. Vi erbjuder dig en enklare resa fram till det hus du alltid drömt om.

Det är viktigt att poängtera att det är just ditt hus: du bestämmer hur huset ska se ut – vi erbjuder dig verktygen som ger dig huset i fråga och detta oavsett om det handlar om en enplansvilla, ett hus i 1.5-plan, en 2-plansvilla eller ett hus i suterräng. Vi skapar ett boende och ett hem till dig och inte enbart ett hus.

Haaks Stenhus har kunskapen och erfarenheten för att ta dig från dröm till verklighet. Ta gärna med foton och andra visuella beskrivningar i samband med vårt första möte. Det möjliggör en bättre planering där just ditt unika hus kan skapas – både sett till interiören och till exteriören.

Vi är en unik hustillverkare i Skåne

Vi tänker lite annorlunda då vi bygger hus än vad andra hustillverkare i Skåne – och övriga Sverige gör. Hur? Följande punkter är viktiga och talande för vår verksamhet:

  • Vi bygger med naturliga material. Vi bygger hus av naturliga material. Väggarna byggs av lättbetong och det framställs av vatten, sand och kalk. Lättbetong är ett material som inte ger några mätbara emissioner – det ger en bättre miljö både för stunden och på en längre sikt med framtida generationer i åtanke. I övrigt så används trä, kakel och klinker som huvudsakliga material rent interiört. De hus vi bygger är hållbara, miljövänliga, energisnåla – lättbetong har slutna luftceller som ger en bättre isoleringsförmåga – och estetiskt tilltalande. Vi använder vare sig plaster eller andra material  som är skadliga för vår miljö. Naturliga material ger bättre inomhusklimat och minskar risker för allergier. Du får ett sunt, beständigt hus.
  • Vi bygger för framtiden. I och med att vi bygger hus i lättbetong så bygger vi också hus som står emot tidens tand. Den armerade putsen på fasaden håller över lång tid. Vill du renovera eller tapetsera om i framtiden så blir det väldigt lätt. Golven – ekparkett, klinker och kakel – håller även de över en längre tid. De hus vi bygger byggs inte för stunden – de byggs även med framtida generationer i åtanke.
  • Vi bygger energisnåla hus. Ett hus byggt av Haaks Stenhus är ett hus som ger en lägre energiförbrukning. Detta tack vare förmåga att isolera och stänga ute kyla. I ett hus av sten finns inga luckor eller ofullständiga isolerutrymmen. Värmen stannar inomhus under de kalla månaderna på året och under sommaren så stängs värmen utifrån ute. Detta ger ett jämnare  inomhusklimat och en lägre energiförbrukning samt en bostad där inomhusklimatet når högsta klass.

Ett husföretag att lita på i Skånebygga hus skåne

Nöjda kunder är A och O för oss. Vi tar oss an varje projekt med samma noggrannhet och med samma mål i åtanke: att du som beställare och kund ska få ett hus som du verkligen trivs i och kan leva i resten av ditt liv. Haaks Stenhus bygger effektivt och som en följd av att vi använder lättbetong så kan vi montera huset snabbare än vad andra husföretag kan klara

För oss så handlar det om att skapa hus för både nuet och framtiden. Väljer du att anlita oss så får du en sund inomhusmiljö, du får ett hus enligt den design du önskar, du får en lägre energiförbrukning. Vi ser fram emot att träffa dig och se hur just dina husdrömmar ser ut och hur vi kan förverkliga dessa. Välkommen till Haaks Stenhus.

Huvudkontor

ÄNGELHOLM, HUVUDKONTOR

Telefon: 0431-44 38 80
E-post: info@haaksstenhus.se

Besöksadress:
Runde Torn
Nybrovägen 1
Ängelholm

Postadress:
Box 1249
262 23 Ängelholm

Öppettider: 
måndag till fredag 7,30-16,30
Lunchstängt 12-13

Huvudkontor

Malmö

MALMÖ

Telefon: 0431-44 38 80
E-post: info@haaksstenhus.se

Besöksadress:
Hanögatan 11
Malmö

Postadress:
Box 1249
262 23 Ängelholm

Öppettider:
Efter överenskommelse