fbpx

Vi hjälper dig att bygga stenhus i Helsingborg

Ett stenhus är ett hållbart hus som klarar alla påfrestningar av väder och vind – något som är perfekt för Helsingborg och andra havsnära städer. Stenhus från Haaks Stenhus byggs med en tanke på framtiden och vi använder oss alltid av samma byggteknik oavsett om det handlar om en villa med ett plan, om ett hus i suterräng eller om en tvåplansvilla. Fördelen med detta är att vi kan erbjuda en kostnadseffektiv tjänst, ett hus som går snabbt att montera och att huset i fråga blir energibesparande.

Haaks Stenhus har vana och erfarenhet av alla tänkbara husmodeller och oavsett hur ditt drömhus ser ut så kan vi hjälpa dig att göra drömmen sann. Vi har sedan starten 1990 tillverkat hus av alla slag. Kundens önskemål sätts alltid i första rummet och tack vare arkitekter, inredare, designers och skickliga byggarbetare så kan vi hitta vägar som ger varje kund exakt det boende de vill ha.

Vårt mål är att vara med kunden från start till mål. Haaks Stenhus är en pålitlig partner som kan hjälpa dig med all myndighetskontakt och som leder dig från en initiala ansökan om bygglov vidare till slutbeskedet och inflyttningen för dig. Att bygga hus handlar om en resa och vi gör denna så säker som möjligt. Vi bygger inte bara hus – vi skapar ett boende, ett hem som våra kunder ska kunna leva resten av livet i.

Vi bygger hållbara stenhus i Helsingborg bygga hus helsingborg

Ett stenhus står emot alla tänkbara väder och oavsett vilken väderlek som syns utanför dörren så kan man räkna med ett sunt inomhusklimat. Det är en av fördelarna med att bygga stenhus. En annan handlar om hållbarhet. De hus vi bygger kommer att finnas kvar även för framtida generationer och de kommer att vara lika välfungerande då som de är idag. Vi använder oss av lättbetong och andra naturliga material. Lättbetong går snabbt att montera – det gör att byggprocessen kan kortas markant. Fasaden byggs i armerad puts och väggarna rent interiört får en slät, vacker yta som är enkel att korrigera vid behov, genom exempelvis en tapetsering eller en målning. Det krävs knappt något underhåll: våra stenhus är lätta att bo och leva i.

En stor fördel med lättbetong är att man får en möjlighet att bygga ett lågenergihus. Isoleringen är överlägsen och behöver inte kompletteras med exempelvis plast eller något annat material. Värmen stannar inomhus, kylan stängs ute och du får ett hus som både är sunt och som sänker kostnaden för uppvärmning och energi.

Vilket hus vill du ha?

Vår erfarenhet, vårt engagemang och vår speciella byggteknik gör att vi kan skapa alla typer av hus. Kunden kan – och ska – påverka hur huset ska se ut och detta kan ske hela vägen ner till detaljnivå. Vi kan – tack vare designers och arkitekter – se till att kök, badrum och lösningar rent planmässigt anpassas fullt ut efter önskemål, krav och behov från våra kunder. Det gör att ditt hus blir unikt och där du som kund får exakt det boende du drömt om.

Ett hus från Haaks Stenhus samspelar med naturen. Väljer du ett stenhus från oss att bygga i Helsingborg så kommer det att smälta in väl i omgivningen. Det kommer att synas, men det tar inte över. Våra hus byggs av naturliga material och vi anpassar alltid placeringen för att optimera upplevelsen av solsken och i syfte att undvika exempelvis kraftig vind. Haaks Stenhus arbetar med den naturliga miljön, och inte mot den. Det gör att vi också skapar hus som blir unika för varje kund.

Välkommen att kontakta oss och berätta om hur ditt framtida drömhus ser ut. Vi hjälper dig gärna att skapa detta.

Huvudkontor

ÄNGELHOLM, HUVUDKONTOR

Telefon: 0431-44 38 80
E-post: info@haaksstenhus.se

Besöksadress:
Runde Torn
Nybrovägen 1
Ängelholm

Postadress:
Box 1249
262 23 Ängelholm

Öppettider: 
måndag till fredag 7,30-16,30
Lunchstängt 12-13

Huvudkontor

Malmö

MALMÖ

Telefon: 0431-44 38 80
E-post: info@haaksstenhus.se

Besöksadress:
Hanögatan 11
Malmö

Postadress:
Box 1249
262 23 Ängelholm

Öppettider:
Efter överenskommelse