fbpx

Låt oss bygga ditt stenhus i Halmstad

Haaks Stenhus är ett familjeägt företag och vi såg dagens ljus 1990. Redan då låg vårt fokus på att bygga stenhus som fullt ut anpassats mot kundens behov och önskemål – oavsett hur dessa ser ut. Genom åren har vi byggt alla tänkbara husmodeller – enplansvillor, hus i två plan, 1.5-plans-villor och hus i suterräng. Vi har även byggt gruppbostäder, församlingshem, radhus och bostadsrätter.

Oavsett vilket typ av hus vi står inför att bygga så använder vi alltid samma byggteknik. Det är något som ger snabbare och säkrare jobb och som framförallt är väldigt kostnadseffektivt.

För oss så står kunden i centrum och vi kan, tack vare att vi har arkitekter, inredare och designers i vårt team, erbjuda lösningar ända ner till detaljnivå. Det skapar en möjlighet att bygga unika hem och bostäder där varje enskild kund på egen hand kan få exakt det hus de drömt om. Vi har verktygen som krävs för att dina drömmar ska bli sanna.

Ska du bygga ett stenhus i Halmstad så är Haaks Stenhus ditt bästa alternativ. Vi har vanan, erfarenheten och kunskapen som krävs för att ta dig från dröm till verklighet och vi är med dig längs hela vägen. Från det initiala planeringsmötet, via bygglovsansökan, resandet av stommen och till slutbesiktning och inflyttning.

Varför bygga ett stenhus i Halmstad? bygga stenhus halmstad

Varför ett stenhus och varför inte bygga ett trähus i Halmstad? Faktum är att ett stenhus har väldigt många fördelar. Motståndskraft mot allehanda väder och vind är ett exempel på detta. Oavsett om det regnar, blåser eller snöar i Halmstad så får du ett hus som står pall och som alltid erbjuder dig ett sunt och friskt inomhusklimat.

Till detta så får du ett hus som är billigt i drift och som ger dig en lägre räkning för energi. I och med att vi använder oss av lättbetong då vi bygger så blir kostnaden för uppvärmning och energi lägre. Lättbetong är ett naturlig material som isolerar på ett överlägset sätt; kall luft stängs ute – varm stannar kvar och du får ett klimat som är både sunt och friskt. Under varma sommardagar så erbjuds du det motsatta; ett friskare, svalare och behagligare klimat inomhus där värmen effektivt hålls utanför dörren.

En annan fördel med ett stenhus är att det kräver minimalt med underhåll. Det är enkelt att leva och bo i ett hus byggt av oss.

Ett stenhus är vackert och i och med att Haaks Stenhus alltid använder oss av naturliga material då vi bygger så passar våra hus in i miljön och i blir en naturlig del av omgivningen. Vi utgår alltid från naturen innan vi bygger och vi försöker dels att optimera placeringen av huset och dels få till det samspel som skapar en harmoni med omgivningen. Våra hus är mer än bara hus – vi skapar boenden och hem som våra kunder kan leva resten av sina liv i.

En hustillverkare för framtidens Halmstad

Haaks Stenhus bygger för framtiden. Vi är en hustillverkare som fokuserar på hållbarhet och miljö. Ett hus byggt av oss ska även vara tillgängligt för framtida generationer. Husen är hållbara och i och med att vi använder oss av naturliga material i samband med byggnationen så tar också miljön minimal skada. Vi vill bidra till en bättre värld och vi vill visa att det är möjligt att bygga hus som håller över en lång, lång tid och där underhållet, trots detta, blir minimalt.

Väljer du oss som hustillverkare till ditt framtida hus i Halmstad så får du ett hållbart hus som klarar ett tufft klimat, du får ett estetiskt tilltalande hus som fullt ut anpassats efter dina behov och din smak samt ett hus som är billigt i drift. Vad mer kan man önska sig? Välkommen att kontakta oss redan idag!

Huvudkontor

ÄNGELHOLM, HUVUDKONTOR

Telefon: 0431-44 38 80
E-post: info@haaksstenhus.se

Besöksadress:
Runde Torn
Nybrovägen 1
Ängelholm

Postadress:
Box 1249
262 23 Ängelholm

Öppettider: 
måndag till fredag 7,30-16,30
Lunchstängt 12-13

Huvudkontor

Malmö

MALMÖ

Telefon: 0431-44 38 80
E-post: info@haaksstenhus.se

Besöksadress:
Hanögatan 11
Malmö

Postadress:
Box 1249
262 23 Ängelholm

Öppettider:
Efter överenskommelse