fbpx

Vi kan bygga ditt hus i Falkenberg

Ett stenhus är ett hus med många fördelar och vi på Haaks Stenhus är det bästa alternativet för dig som vill bygga ett sådant. Vi är ett familjeägt företag som sedan starten 1990 har byggt allt från enplansvillor, villor i 1.5-plan, suterränghus och vidare till gruppbostäder, radhus och bostadsrätter. Våra hus klarar alla tänkbara väderförhållanden och oavsett om det handlar om regn, snö eller kraftig blåst i Falkenberg så står ett hus byggt av oss pall.

Vi använder alltid samma byggteknik och det är något som är kostnadseffektivt, som ger minimalt med underhåll, som ger lågenergihus och som ger hus med längre livslängd. Vill du bygga ett stenhus i Falkenberg så står vi redo att hjälpa dig.

Vi skapar unika stenhus Bygga hus Falkenberg

Hur ser ditt drömboende ut? Vi utgår alltid från kundens önskemål och behov då vi bygger. Våra hus blir unika och de ritas alltid av en arkitekt. Det möjliggör att valen kan ske ända ner till ren detaljnivå. Vilken planlösning vill du ha, hur ska köket se ut och vilket typ av badrum har du drömt om? Ingenting är omöjligt och vi hjälper dig hela vägen från start till mål. Vi bygger inte hus – vi skapar boenden för varje specifik kund.

Naturliga material ger lågenergihus

Då vi bygger så använder vi naturliga material. I synnerhet lättbetong som används för väggarna har extrema fördelar. De hus vi bygger ger dig en lägre kostnad för uppvärmning och energi – detta som en följd av den exceptionella isolerförmågan som finns hos lättbetong.

Husen blir sunda och erbjuder ett friskare inomhusklimat. Samtidigt så krävs det knappt något underhåll. Ett stenhus åldras med stil och behöver sällan fräschas upp genom några större ingrepp. Det är hus som man får ett enkelt och lätt liv i.

Att vi använder oss av naturliga material gör även att våra hus kan anpassas mot den rådande miljön i området. Det är viktigt att huset smälter in och passar i det område det ska byggas i. Då skapas en harmoni mellan hus och natur. Det är viktigt för trivseln.

Vi bygger hus för framtiden

De hus vi bygger ska även kunna användas av framtida generationer. Vi bygger hus för både nuet och för framtiden. Hållbarhet och miljö är viktiga frågor för Haaks Stenhus och vi är en hustillverkare som vill visa att det är möjligt att bygga på ett naturligt sätt där byggnationerna både blir hållbara och inte påverkar vår miljö.

Kontakta oss idag och berätta om hur din drömbostad ser ut. Vi kan hjälpa dig att nå exakt vad du drömt om. Välkommen till Haaks Stenhus.

Huvudkontor

ÄNGELHOLM, HUVUDKONTOR

Telefon: 0431-44 38 80
E-post: info@haaksstenhus.se

Besöksadress:
Runde Torn
Nybrovägen 1
Ängelholm

Postadress:
Box 1249
262 23 Ängelholm

Öppettider: 
måndag till fredag 7,30-16,30
Lunchstängt 12-13

Huvudkontor

Malmö

MALMÖ

Telefon: 0431-44 38 80
E-post: info@haaksstenhus.se

Besöksadress:
Hanögatan 11
Malmö

Postadress:
Box 1249
262 23 Ängelholm

Öppettider:
Efter överenskommelse