fbpx

Från Vikhem till centrala Malmö är det 15 km, och till centrala Lund är det endast 10 km. Det finns täta bussförbindelser till båda städerna.
Det nya Vikhem är en modern trädgårdsstad – en levande stadsdel byggd för att hålla för framtiden.
Nya Vikhem är uppbyggt kring människor i rörelse och möten mellan människor. En levande gatumiljö inbjuder till spontana möten och bidrar till att skapa en trygg boendemiljö. Bebyggelsen innehåller en variation av boendeformer som tilltalar alla generationer och gör stadsdelen levande över tid.

Det nya Vikhem ansluter till sin omgivning genom gröna stråk och rum. Vatten och grönska vävs in i bebyggelsen och blir en naturlig del av området som står i intim kontakt med omgivande park och kulturlandskap.

Här bygger vi stenhus, 9 moderna radhus som bostadsrätter och 8 friliggande hus med äganderätt. Husen är placerade runt en gemensam skyddad grönyta. Husen ramas in av grönska och är anpassade till den omgivande bebyggelsen.

Husen i Vikhem har fantastiska förutsättningar, inbäddade i lummig grönska och en omgivande bebyggelse som ger området karaktär.

För att framhäva de individuella bostäderna veckar sig radhusens tak och ger en varierande skuggverkan, som tydligt definierar varje hus. Samtliga hus har en tydlig entré och en solig uteplats på trädgårdssidan.

Redan i den ljusa entrén får man utblickar genom vardagsrummet och ut mot trädgården och den rymliga terrassen. Bostaden har en generös matplats och kök mot gatan. I köket blickar du ut över parkområdet. Från sovrummet och allrum på andra våningen har du utblickar mot söder och den gemensamma grönytan. Både entréplaner och ovanvåningen medger flexibilitet till ett antal variationer på rumsfördelningen inom grundvolymen.

 

Rumsbeskrivning

WC/dusch och tvätt.
Golv: Kakel
Väggar: Kakel
Tak: Målat
Övrigt: kommod med tvättställ, spegelskåp med belysning, toalettstol. Tvättställs- och duschblandare. Tvättmaskin och torktumlare.

Entré
Golv: Klinker
Väggar: Tapet/målade
Tak: Målat

Kök
Inredning: Kök i modern stil, kundanpassas
Golv: Ekparkett, 3-stavig lackad
Väggar: Tapet/målade
Tak: Målat
Maskiner: Glaskeramikugn, inbyggnadsugn, spisfläkt, kylskåp, frysskåp, microvågsugn, diskmaskin.

Bad/dusch
Golv: Kakel
Väggar: Kakel
Tak: Målat
Övrigt: kommod med tvättställ, spegelskåp med belysning, toalettstol. Tvättställs- och duschblandare.

Övriga rum
Golv: Ekparkett, 3-stavig lackad
Väggar: Tapet/målade
Tak: Målat
Övrigt: Garderob i vit melamin enligt planritning

Planlösning, Entréplan

Planlösning, Plan 2

Försäljningen har påbörjats och husen säljs genom
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Micael Hult micael.hult@lansfast.se
Telefon: 0708-57 50 74